A spanyolok eddigi nem túl meggyőző játékával kapcsolatban úgy fogalmazott David Silva, hogy ez egy világbajnokság, amelyen mindig vannak nehéz pillanatok. Hozzátette, a hibákat ki kell javítani, s az a legfontosabb, hogy a torna előrehaladtával folyamatosan fejlődjön a válogatott.

“Profik vagyunk, csakis a játékra koncentrálunk. A kritika nem mindig jogos, ezzel együtt kell élni, és leginkább a pályán lehet rájuk cáfolni” – mondta a Manchester City támadója, aki szintén azt tartotta az egyik legfontosabbnak, hogy minimalizálni kell a hibákat, mert emiatt játszott kétszer is döntetlent a válogatott.

A 32 éves futballista szerint támadásban az lesz a kulcskérdés, hogy elég gyorsan tudnak-e játszani, mert ha igen, akkor egészen biztosan meglesznek a lehetőségeik a gólszerzésre. “Minden ellenfél nehéz, már a csoportküzdelmek során sem volt könnyű nyerni” – válaszolt Silva arra a felvetésre, mely szerint a spanyolok a könnyebb ágra kerültek, mivel a döntőig vezető úton sem a brazilokkal, sem a portugálokkal, sem a franciákkal nem kell találkozniuk.

Az orosz-spanyol nyolcaddöntő vasárnap 16 órakor kezdődik a Luzsnyiki Stadionban. Az oroszok – akik eltiltás miatt ezúttal nem számíthatnak a védő Igor Szmolnyikovra – még sosem győzték le a spanyolokat.

Spanyolország 1.58  Döntetlen 4.15  Oroszország 6.60

Hírdetés

Nyisson számlát a bet365-nél ma és igényelje 100%-os Kezdő bónuszát
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org