Kezdőlap Színes Zlatan álomkezdőjébe Isten is bekerült

Zlatan álomkezdőjébe Isten is bekerült

1955
1

Természetesen saját magára gondolt a svéd támadó, mint isteni játékos.

Többféle összeállításon végigmentünk már a világbajnokságot megelőző hetekben, például Ronaldinho csapatát is megismerhettük, de azt is megvitattuk, hogy a brazil Ronaldo minden szívbaj nélkül önmagát is berakta az álomkezdőbe. Pontosan ugyanígy tett Zlatan Ibrahimovic is. “A másik támadó Messi mellett Zlatan, az Isten” – mondta széles mosollyal az arcán.

A kapuban ki más állhatna, mint Gianluigi Buffon, aki a svéd klasszis szerint egész egyszerűen csak egy fal. Jobbhátvéd pozícióba a jó értelemben vett állat, Lilian Thuram került. Középre a komplett védőt, Thiago Silvát választotta, aki mellett Fabio Cannavaro, a pitbull állhatna. Balszélen az elegáns Maxwell futhatna fel a támadásokhoz. Ezeket a tulajdonságokat nem magunktól találtuk ki, Zlatan egy-egy jelzővel illete a játékosokat.

Jöjjön a középpálya. “Andrés Iniesta mágikus, Patrick Vieira a vezető, Xavi pedig hibátlan. Bal szélre kerüljön Nedved, mert egy gép” – vélekedett Ibrahimovic, akinél a támadások befejezése önmagán kívül a zseni Messire hárulna. Ha kedveled az ilyen Fantasy foci jellegű dolgokat, akkor semmiképp ne hagyd ki ingyenes játékunkat!

Állítsd össze te is az álomcsapatod, és pénzt nyerhetsz! Játék ITT!

Hírdetés

Nyisson számlát a bet365-nél ma és igényelje 100%-os Kezdő bónuszát
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

1 hozzászólás

Comments are closed.