Kezdőlap Színes Egyetlen angol partjelző lesz a világbajnokságon, de ő is új-zélandiként

Egyetlen angol partjelző lesz a világbajnokságon, de ő is új-zélandiként

109
0

1938 óta mindig volt brit játékvezető, most megszakadt a sorozat. Ha nem vesszük szigorúan, akkor van egy angol születésű marketing menedzser, aki partjelzőként képviseli Nagy-Britanniát. Korábban bemutattuk a panamai kukást, aki szintén zászlót lenget majd a vébén, de most jöjjön Simon Lount története!

Százból egy sem angol

Száraz tényekkel kezdjük: 35 bíró 63 segéddel, illetve 13 videós elemző asszisztens kapott meghívót Oroszországba. A névsorban a magyar mellett, angol, skót, walesi és észak-ír sincs. Persze mi is bánkódhatunk, de gondoljunk bele, hogy 736 focista utazik a világbajnokságra, akik közül legtöbben Angliában játszanak hétről-hétre klubszinten, a bajnokságok rangsorát is a Premier League vezeti 106 játékossal. Nekik britek fújják a sípot a bajnokikon, és mindezek ellenére egyetlen játékvezető, vagy videós elemző sem kellett a vébére.

Halpiacról Új-Zélandra

De mégis van angol! Csak sajnos ő is új-zélandiként vesz részt a vébén. Simon Lount az egyik legrégebbi brit városban, Leicesterben született, és egy kis faluban, Thurnby-ben nőtt fel. Próbálkozott a labdarúgással, de tehetségtelen védőként megragadt a helyi Houghton Rangers csapatában. Emellett halpiacon dolgozott 3 fontos órabérért, aztán bejutott egy főiskolára, de gyorsan otthagyta, mert utazni akart.

Balszélen Simon Lount. Fotó: Twitter

Egy nő miatt lehet ott a vébén

Ausztráliába költözött, ahol egy hotelben dolgozott, mielőtt egy körutazásra szánta el magát. Új-Zélandon kötött ki, eltévedt, nem találta a kompot. Egy nőt látott meg, útbaigazítást kért tőle, később pedig feleségül vette. Nem volt kérdés, Új-Zélandon telepedtek le, ahol Simon alacsonyabb bajnokságokból egészen az elsőosztályig jutott, mint partjelző. “Sajnos abból nem élünk meg, hogy futok a vonal mellett egy zászlóval a kezemben” – mondta a főállásban marketing menedzserként dolgozó partjelző.

Ingyenes VB-tippjáték! Összdíjazás: 150.000 Ft!

Hírdetés

Nyisson számlát a bet365-nél ma és igényelje 100%-os Kezdő bónuszát
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org