Kezdőlap Foci VB Hírek Anglia kézzel szerzett góllal győzi le Argentínát: 1986-os odds!

Anglia kézzel szerzett góllal győzi le Argentínát: 1986-os odds!

1966
0

Vicces kedvében volt az Unibet a világbajnoki kínálat megalkotásakor.

Nem egyszerű megtalálni, de parádés fogadási lehetőségek vannak a fogadóirodánál. A címben szereplő lehetőség például remek utalás az 1986-os vébére, ahol Maradona kézzel szerzett góljával győztek a negyeddöntőben az argentinok Angliával szemben. De természetesen inspirálódtak frissebb emlékekből is, például arra is tehetünk fel pénzt, hogy valaki megharapja az ellenfelet és ezért kiállítják, mindezt 17-es szorzóért.

Ha ilyen extrém dolgokra fogadnál, akkor a Labdarúgás kategóriát válaszd ki, majd Azonnali ajánlatokra kattints, és a Világbajnokság 2018 / Egyéb piacok részen találhatod meg ezeket a lehetőségeket. Engedd szabadjára a fantáziád, mert a középkezdésből szerzett góltól kezdve, még arra is tippelhetsz, hogy rossz himnuszt játszanak le a vodkát nagyon kedvelő orosz házigazdák egy mérkőzés elején.

Harry Kane azt állítja, hogy olyan gólt szerzett, amelyet valaki másnak adtak – odds: 51.00 Ronaldo vébét nyer, majd képet tesz fel az Instagramra, amelyen a kupával látható – odds: 21.00 Michy Batshuayi 15 percen belül tweetel Belgium bármelyik mérkőzése után a tornán – odds: 3.00 Ariana Grande énekli az egyik döntős csapat himnuszát – odds: 501 Kim Kardashian & Kayne West a helyszínen nézik meg a döntőt – odds: 34 Donald Trump, Kim Jong-Un és Vladimir Putin a helyszínen nézi majd a döntőt – odds: 101 Anglia legyőzi Argentínát az elődöntőben egy egyértelműen kezezéssel szerzett góllal – odds: 1986 Lesz olyan gól, amit a saját tizenhatosukról szereznek – odds: 501 Nem jó himnuszt játszanak egy mérkőzés előtt – odds: 6.00 Valakit azért állítanak ki, mert megharap egy ellenfelet – odds: 17.00 Legalább egy gólt szereznek a kezdőkörből – odds: 51.00 1,67 méternél nem magasabb játékos fejesbõl szerez gólt a tornán – odds: 17.00
Hírdetés

Nyisson számlát a bet365-nél ma és igényelje 100%-os Kezdő bónuszát
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org