Kezdőlap Foci VB Hírek Két nappal a spanyolok első mérkőzése előtt menesztették Lopeteguit

Két nappal a spanyolok első mérkőzése előtt menesztették Lopeteguit

241
3
Julen Lopetegui, volt spanyol szövetségi kapitány (Fotó: Marco Iacobucci EEP/Shutterstock)

Menesztették szerdán Julen Lopeteguit, a világbajnokságon pénteken bemutatkozó spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát.

Luis Rubiales, a spanyol szövetség elnöke a szerdán Krasznodarban tartott sajtótájékoztatón kifejtette, a válogatott szempontjából nem a legjobb megoldás a váltás, de szerinte szükségszerű volt azok után, hogy a Real Madrid kedden váratlanul Lopeteguit nevezte ki új vezetőedzőjének.

Azt egyelőre nem közölte Rubiales, hogy ki veszi át Lopetegui helyét.

“Szeretnénk megköszönni neki, amit eddig tett, mert nagy érdemei vannak abban, hogy itt lehetünk Oroszországban, de a kialakult helyzetben meg kellett köszönnünk a szolgálatait. Ez egy üzenet a szövetség összes alkalmazottjának, hogy felelniük kell a viselkedésükért” – jelentette ki Rubiales.

Lopetegui 2016 júliusi kinevezése óta a spanyol válogatott veretlen maradt, húsz találkozójából 14-szer győzött hat döntetlen mellett.

Az esélyesek között számon tartott spanyolok pénteken az Európa-bajnok portugálokkal találkoznak az oroszországi vb-n, majd jövő szerdán Irán, öt nappal később pedig Marokkó csapatával játszanak a csoportkörben.

Spanyolország végső győzelmére jelenleg 7.50-es a szorzó, de lehetséges, hogy a mostani fejlemények miatt növekedni fog.

A cikkben megjelenő odds a bet365 irodától származik és ebben az időpontban volt érvényes: 2018.06.13., 13:30CET!

 

Hírdetés

Nyisson számlát a bet365-nél ma és igényelje 100%-os Kezdő bónuszát
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. […] A fő esélyesek listáján három európai válogatott található (Németország – 6.00, Spanyolország – 7.50, illetve Franciaország – 8.00). A spanyolok nyereményszorzója lehetséges, hogy még változik, miután  a spanyol szövetség felbontotta a szerződést Lopeteguival. […]

Comments are closed.