Kezdőlap Foci VB Hírek Pelé: Kevés meglepetés várható

Pelé: Kevés meglepetés várható

109
0

Egy rugóra járhat a brazil legendának és a labdarúgást kutató tudósoknak az agyuk, hiszen a képletek alapján készült kimutatás után Pelé sem vár meglepetést Oroszországban. Honfitársaiban viszont nagyon hisz, a spanyolokban és portugálokban már kevésbé.

Nem múlhat el világbajnokság Pelé-jóslat nélkül, ami ezúttal sem maradhatott el. A vébék történetének egyik legjobbja szerint Brazília felkészült és jó formában várja a kontinensviadalt. “Magabiztos vagyok, Titének volt ideje összerakni a csapatot. Több kiváló brazil játékos is Európában szerepel, az lenne a feladat, hogy őket egységbe kovácsoljuk. Jól sikerült a selejtezősorozat, jó úton haladunk. Azt gondolom sikeresek leszünk a világbajnokságon” – nyilatkozta Pelé.

Kijelölte a legfőbb ellenfeleket is, akik közé meglepő módon az angolokat tette például, miközben nem vár sokat a spanyoloktól, vagy épp a portugáloktól. “Kevés meglepetésre számítok, a brazilok legfőbb riválisa Argentína, Németország, Anglia és Franciaország lesz” – vélekedett az egykori gólvágó. Brazília az E-csoport résztvevője lesz a világbajnokság, ellenfele Svájc, Costa Rica és Szerbia lesz.

Hírdetés

Nyisson számlát a bet365-nél ma és igényelje 100%-os Kezdő bónuszát
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org