Kezdőlap Foci VB Hírek Neymar: nem a frizurám miatt jutottam el idáig

Neymar: nem a frizurám miatt jutottam el idáig

175
0
Rosztov-na-Donu, 2018. június 17. A brazil Neymar (b) és a svájci Fabian Schär az oroszországi labdarúgó-világbajnokság E csoportjának elsõ fordulójában játszott Brazília – Svájc mérkõzésen a rosztov-na-donui Rosztov Arénában 2018. június 17-én. (MTI/EPA/Laurent Gillieron)

A közösségi médiában nyilvánosságra hozott rövid videóban reagált a személyét és a frizuráját ért kritikákra Neymar, az oroszországi világbajnokságon szereplő brazil válogatott sztárfutballistája.

“A játékomnak köszönhetően jutottam el idáig – mondta a 26 éves játékos a klipben, amelyet a Twitterre és az Instagramra is feltöltött csütörtökön. – Nem azzal jutottam el idáig, hogy kedves vagyok. És nem is azzal, hogy Neymarnak hívnak. És nem is a hajviseletemmel.”

A brazilok az első csoportmeccsükön 1-1-es döntetlent játszottak Svájccal, s az interneten sokan – köztük a franciák ex-játékosa, Eric Cantona is – viccet csináltak Neymar új frizurájából, amelyet egy adag spagettihez hasonlítottak.

Időközben a világ legdrágább labdarúgója megváltoztatta a hajviseletét, a Costa Rica elleni pénteki találkozón már rövidebb hajjal lép majd pályára.

Íme az új look:

Szentpétervár, 2018. június 21.
Neymar a brazil válogatott szentpétervári edzésén 2018. június 21-én. Másnap Brazília Costa Rica ellen játszik az oroszországi labdarúgó-világbajnokság E csoportjának második fordulójában. (MTI/AP/Dmitrij Loveckij)
Hírdetés

Nyisson számlát a bet365-nél ma és igényelje 100%-os Kezdő bónuszát
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org