A világbajnokságok történetében a harmadik helyért zajló mérkőzéseken az esetek többségében sok találat született. Sajnos az oroszországi torna korábbi szakaszához képest az overek most már alig fizetnek, a 2.5-nél több 1.58-ért szerepel a kínálatban. Anglia és Belgium összehozhatja ezt a bronzmeccsen!

Újabb tét nélküli találkozás?

Nem először játszik egymással Anglia és Belgium, hiszen a csoportkör utolsó meccsén is összecsaptak. Ez a szó enyhe túlzás, hiszen az akkor vereséget szenvedő félnek könnyebb ág jutott. Anglia kikapott, így a papíron egyszerűbbnek ígérkező úton jutott el oda, ahova a belgák is. Természetesen van tétje a bronzmeccsnek, de a múltból kiindulva ezt már annyira nem veszik véresen komolyan a csapatok. Abból az utolsó csoportmeccsből sem tudunk kiindulni, mert felforgatott kezdőkkel léptek pályára, és könnyen lehet, hogy most is kevésbé ismerős neveket fogunk látni. Például az angoloknál a 19 éves Trent Alexander-Arnoldot, aki a pálya jobb szélén a sérüléssel bajlódó Kieran Trippier helyét veheti át.

Harry Kane (Fotó: Marco Iacobucci EPP / Shutterstock.com)

Nyomás alatt hibázó angol védelem

Érdekes volt a Horvátország – Anglia elődöntő, melyen addig semmi veszély nem fenyegette az angol továbbjutást, amíg a horvátok nyomás alá nem helyezték Pickford kapuját. A mérkőzés utolsó harmadáig várni kellett erre, de amikor megtörtént, akkor John Stones és Kyle Walker folyton hibázott, előbbi például háromszor el is adta a labdát. Mivel már nagy nyomás nem lesz a belga támadókon, ezért akár játszhatják is a labdarúgást, ami nem jó hír az angol védelemnek. De Bruyne és Hazard ha elemében lesz, megzavarhatja a védelmet, amit végül Lukaku használhat ki. Ezúttal 2.25-ért fogadhatunk a Manchester United támadójának góljára.

Fogadj az Unibeten a foci-vb bronzmérkőzésére, mivel a találkozó után 900.000 forintot nyerhetsz sorsolás által! Fogadj MOST!

Legyen over és jó meccs!

A belga csapat jobb, papíron ők a találkozó esélyesei (2.20), de közben a védelmük több gólt is kapott ezen a vébén pontrúgásból. Az angolok pedig abban jók, vagy inkább mondjuk úgy, hogy csak abban? Szinte minden találatuk rögzített szituációból, vagy azután született, tehát akár mindkét csapat gólja is ülhet, bár erre elég vérszegény szorzót kínálnak (1.48). Az overek piacán sem találunk igazán jó oddsokat, pedig a múlt emellett szól! Két alkalmat leszámítva (1930 és 1950), mindig játszottak a bronzéremért az elődöntőben elbukó csapatok. 1962-ig kellett várni az első egy gólos meccsre, az addigi négy bronzmeccsen 24 gól esett. Aztán egyre többször megismétlődött az 1:0-s eredmény, de az utóbbi tíz torna kisdöntőjében mindig ült volna a 2.5 gólnál több fogadás.

Bronzmeccsek eredményei 1990 óta:

  • 2014: Hollandia – Brazília 3:0
  • 2010: Németország – Uruguay 3:2
  • 2006: Németország – Portugália 3:1
  • 2002: Törökország – Dél-Korea 3:2
  • 1998: Horvátország – Hollandia 2:1
  • 1994: Svédország – Bulgária 4:0
  • 1990: Olaszország – Anglia 2:1

A mérkőzéstipp játék nyertese Knapp

Gratulálunk, Knapp!

A nyertes tipp: 1, Carlos Gruezo, 3. perc, beküldve: 2018.07.13 21:38 CEST

 
 

2 HOZZÁSZÓLÁS

Comments are closed.