Kezdőlap Foci VB Fogadások Neymar kapcsán mindenre is fogadhatsz!

Neymar kapcsán mindenre is fogadhatsz!

160
0

Nem kedveled a brazil sztárt fetrengései miatt, és biztos vagy benne, hogy újra földre kerül? Fogadj az ellene elkövetett faultokra, a bírók úgyis megeszik a színjátékát! De ha inkább lövéseire, futómennyiségére, esetleg góljára tennél fel pénzt, azt is megteheted!

Gólszerzés és lövés

Pénteken negyeddöntőt játszik Brazília és Belgium, amire az Unibetnél rengeteg féle módon lehet fogadni. Nyertes csapat, hány találat lesz, szögletek és lapok száma, de emellett van játékosokra vonatkozó kínálat is! A legegyértelműbb a gólszerzés, ami Neymar esetében 2.35-ös szorzóval fizet, de dönthetünk úgy is, hogy ezúttal nem szerez gólt, erre 1.55-ös oddsot adnak. Az eddigi négy vb-meccsen kétszer volt eredményes, amihez 23 lövésre volt szüksége. A teljes mezőny legaktívabb támadója, hatékonysága 52%-os, azaz 12-szer találta el a kaput. A lövések száma mellett még azt is megjátszhatod, hogy eltalálja a kapufát! Nem vicc, hétszeres pénzt érhet!

Neymar kaput eltaláló lövései: 1.5 felett 1.55 1.5 alatt 2.30

Életkép Neymar életéből. Fotó: MTI/EPA/Wallace Woon

Színészkedésért sárga jár

Remekül passzol a PSG sztárja, kulcs átadásokban is vezeti a teljes vb-mezőnyt, illetve volt már két asszisztja is. Ha ezúttal is gólhoz segíti egyik társát, azzal 3.40-es oddsot nyerhetünk. A média inkább színészkedéseiről ír, amiért sárga lap jár elméletileg. Nagy esélyt nem látnak erre a bukik, hiszen 3.60-os szorzóval kínálják a brazil esetében. Mentségére szóljon, hogy elég sokat aprítják. Eddig 23-szor szabálytalankodtak vele szemben, senki mást nem rúgtak fel ennyiszer, és hát persze erre is fogadhatsz!

Neymar által elszenvedett szabálytalanságok: 5.5 felett 2.10 5.5 alatt 1.65

Mennyit fut majd a meccsen?

Azt hinnéd vége a Neymar-kínálatnak, aztán itt van még, hogy végigjátssza a negyeddöntőt (tehát nem cserélik le) 1.15-ért, meg hogy legalább egyszer lesre fut 2.05-ért. Utóbbira ötször volt példa eddig a brazilok legnagyobb ásza esetében, amivel mit vezet? Úgy van, a teljes vb-mezőnyt! Amikor épp nem a földön fekszik, akkor többnyire A-ből B-be nyargal a pályán, ami természetesen szintén fogadás tárgyát képezheti. Nézzük mennyit futott eddig: Svájc ellen 9.1 km, Costa Rica ellen 9.4 km, Szerbia ellen 9.7 km, végül Mexikó ellen 9.4 km. Ezúttal a határ 9.5 km-re van belőve, aminél eddig csak egyszer futott többet. Vigyázat! A hosszabbítás is számít a futásnál.

Neymar futómennyisége: 9.5 km felett 1.70 9.5 km alatt 2.00

Hírdetés

Nyisson számlát a bet365-nél ma és igényelje 100%-os Kezdő bónuszát
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org