Kezdőlap Foci VB Fogadások Majdnem tökéletes fogadás a belga támadóra

Majdnem tökéletes fogadás a belga támadóra

106
0
Szocsi, 2018. június 18. A belga Romelu Lukaku (j) az elsõ gólt szerzõ Dries Mertensszel, miután befejelte csapata második gólját a Belgium – Panama mérkõzésen, az oroszországi labdarúgó-világbajnokság G csoportjának elsõ fordulójában a szocsi Fist Stadionban 2018. június 18-án. (MTI/EPA/Friedemann Vogel)

Belgium gálázva verte meg Tunéziát, öt gólig jutott Roberto Martinez csapata. Ahogy az első körben Panama ellen, úgy most is kétszer volt eredményes Romelu Lukaku. Van is egy tippünk vele kapcsolatban!

Az Unibetnél sok minden más mellett fogadhatunk arra is, hogy ki lesz a gólkirály. Ebben a kínálatban szerepel egy olyan oszlop, hogy az adott játékos az első 4 legeredményesebb között lesz a torna végén. Lukaku esetében erre 1.50-ös szorzót adnak két kör után, ami a múltat tekintve már be is jött! Jelenleg 4 gólos a Manchester United támadója, amivel az eddigi összes világbajnokságon – holtversenyben ugyan – de ott lett volna az első négy között.

Ez a szépséghiba, a több játékos ugyanannyi találattal. Rákérdeztünk az irodánál, és a FIFA rangsorát veszik át, nem lesz holtverseny. Ekkor megnézik, hogy melyik játékos adott több gólpasszt, ha egál, akkor a kevesebb játékperccel rendelkező lesz a nyerő. Ahogy a belga támadónak, úgy a szintén 4 gólos Ronaldónak és a 3 gólos Cheryshevnek sincs még gólpassza. Messze még a vége, nem áll rosszul Lukaku.

Romelu Lukaku a góllövőlista 1-4. helyezettje között lesz: 1.50-ös odds!

Hírdetés

Nyisson számlát a bet365-nél ma és igényelje 100%-os Kezdő bónuszát
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org