Kezdőlap Foci VB Hírek Löw irányításával akar Európa-bajnok lenni Németország

Löw irányításával akar Európa-bajnok lenni Németország

59
0

Joachim Löw marad a német szövetségi kapitány annak ellenére, hogy a válogatott címvédőként már a csoportkörben búcsúzott az oroszországi labdarúgó-világbajnokságtól.

A Német Labdarúgó Szövetség (DFB) kedden megerősítette a nem sokkal korábban felröppent híreszteléseket, melyek szerint az 58 éves edző kitölti 2022-ig szóló szerződését.

A szakvezetőként 165 mérkőzésnél tartó Löw így minden bizonnyal megdönti Josef Herberger nemzeti rekordját, aki 1936 és 1964 között 167 alkalommal ült a válogatott kispadján. Löw mérlege 108 győzelem, 30 döntetlen és 27 vereség.

Joachim Löw. Fotó: MTI/EPA/Szerhij Dolzsenko

A DFB elnöksége szombaton közölte, hogy egyhangúlag további bizalmat szavaz a kapitánynak, aki 2006 óta tölti be tisztét. A személyes egyeztetésre kedden délelőtt került sor. Oroszországban a Nationalelf három ponttal utolsó lett csoportjában, és története során először már a csoportkör után búcsúzott a vb-től.

A németek következő mérkőzésére szeptember 6-án kerül sor, amikor az újonnan életre hívott sorozatban, a Nemzetek Ligájában a franciákat fogadják Münchenben.

Ki nyeri a 2020-as Európa-bajnokságot?

Hírdetés

Nyisson számlát a bet365-nél ma és igényelje 100%-os Kezdő bónuszát
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org