Kezdőlap Színes Levelet hagyott férjének, a vébé után visszajön

Levelet hagyott férjének, a vébé után visszajön

122
0

Keith Bell felesége lelépett a világbajnokság idejére, de azért írt néhány sort élete szerelmének, hogy mik a legfontosabb teendők. A macskát azért biztonsági okokból elvitte, nem akarja hogy éhen haljon szegény.

A futballkedvelő férfi közösségi oldalára töltötte fel a levelet, amit az nyitómeccs előtti napon talált otthonában. Ebben párja elég pontosan leírja miket kell tennie ahhoz, hogy a ház és a férfi is túlélje az egy hónapot. “Mivel naponta három meccset és 0-24-ben összefoglalókat fogsz nézni, ezért eldöntöttem, hogy a nővéremhez költözöm a világbajnokság idejére. Hagytam hátra neked egy jegyzetet” – írja a hölgy.

Töltött le férje tabletjére használati videókat a mosógéphez, és a legfontosabb telefonszámokat is felsorolja. Pizzázó, kínai étterem és a büntetőpárbajok utáni időszakra gondolva segélyvonalat is kigyűjtött neki. “Víz a kerti növényeknek – használj vizet! Húzd szét a függönyöket a napsütéses időszakban – különben a betőrök azt hiszik üres a ház. Legalább egyszer menj el az üvegvisszaváltóba, mielőtt hazaérek – de akár többször is. Ha meghívod a büdös lábú barátaid, mondd nekik, hogy ne vegyék le a cipőjüket! Maradjatok csendben, a szomszédoknak nem kell tudniuk, hogy a bíró köcsög”.

“Utóirat: elhoztam a macskát magammal – te elfelejtenéd megetetni, és valószínűleg éhen halna” – zárja sorait a világbajnokság végén visszatérő feleség.

Hírdetés

Nyisson számlát a bet365-nél ma és igényelje 100%-os Kezdő bónuszát
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org