Kezdőlap Foci VB Fogadások Anglia szokásához híven büntetőpárbajban esik ki? Fogadj rá!

Anglia szokásához híven büntetőpárbajban esik ki? Fogadj rá!

337
0

Annyira nem tudnak tizenegyest rúgni az angolok, hogy arról még könyvet is írtak. A bet365-nél régi nagy ellenségükre, a tizenegyesekre is tehetünk fel pénzt!

A labdarúgásról szóló leghíresebb mondat is az angolok büntetői miatt született. “A foci egy olyan játék, amit huszonketten játszanak 90 percen keresztül, és mindig a németek nyernek” – mondta Gary Lineker miután az 1990-es tornán Németország büntetőpárbajban legyőzte Angliát az elődöntőben. Lineker nem hibázott, de három társa igen, így elúszott a finálé. Az átok azóta is tart, és többször is lesújtott Angliára!

Beckham büntetőt ront a 2004-es Európa-bajnokságon.

A franciaországi vébén 1998-ban nyolcaddöntőbe jutottak Michael Owenék, ahol aztán Argentínával szemben újra büntetőkig mentek el a felek. Paul Ince és David Batty is rontott, Anglia pedig kiesett. Újabb két viadallal később, 2006-ban megint ott álltak a büntetőpárbajnál, ezúttal a negyeddöntőben Portugália ellen. Mindkét oldalon hibáztak a játékosok, végül Cristiano Ronaldo döntötte el a párbajt.

Természetesen az Európa-bajnokságra is elkísérte az angolokat az átok, az 1996-os, 2004-es, és 2012-es torna is elhibázott büntetőpárbajjal végződött számukra. A bet365-nél ezért akár jó ötletnek is tűnhet némi pénzt tenni rá, hogy ezúttal is ez lesz a vége. Minden válogatottra fogadhatunk, hogy így esik ki, az angolok esetében 4.50-ös szorzóért játszhatjuk meg.

Az angolok Kolumbiával találkoznak a nyolcaddöntőben! Ágrajz ITT!

Az oddsok a Bet365 irodától származnak és ebben az időpontban voltak érvényesek: 2018-06-29, 20:00CET!

Hírdetés

Nyisson számlát a bet365-nél ma és igényelje 100%-os Kezdő bónuszát
18+ Részvételi feltételek érvényesek. Játssz felelősséggel. BeGambleAware.org